Skönheten ligger i betraktarens ögon
Mer naturligt hår

Skönheten ligger i betraktarens ögon

Tänk att kunna se på sig själv som många andra ser på oss. Vi kan tycka att andra ser jättefina ut på många olika sätt och det är precis så det är åt andra hållet också. När någon kanske tittar lite extra på oss är det lätt att tro att det är något som är fel. Är vi då inne i en period där hormonerna spökar eller bara har allmänt dåliga dagar så är det lätt att börja se på sig själv med andra ögon. Vissa saker är som de är med oss och vår kropp medan vi kan göra någonting åt andra.

Hos Motiva finns det många goda råd att hämta gällande olika sorters bröstimplantat. Där finns den rätta typen av kirurgi och allt utförs med stor professionalism. Där finns också många olika lösningar beroende på vad kunden behöver och vill. Estetiken är en viktig del i arbetet de utför och varje kvinna som vill förstora eller ändra formen på sina bröst står i fokus. De har gott om videor att kika på för att förstå mera hur måna de är om kvinnors hälsa och hur deras olika implantat fungerar.

Trygghet är viktigt

Det ska kännas tryggt att anlita någon som ska hjälpa till med bröstimplantat och att de i sig är säkra att bära när operationen är klar. Vår känsla av vår kropp är vår egen och även om nära och kära lovar och svär att vi är fina, att brösten och rumpan är helt okej så är ändå det vi själva känner viktigast. Det är svårt att visa upp ett glatt ansikte om något inom oss gnager när det kommer till vår kropps utseende. Då är det lätt att mista lite av den inre tryggheten som vi så väl behöver. Efter en graviditet och eventuell amning är det vanligt att brösten ändrar form. Visst finns det bra bhar att använda sig av för att stadga och form och många är nöjda med det.

Att fundera över olika möjligheter som finns för att stärka den inre bilden av oss själva är en god idé. Är en möjlighet att ta hjälp utifrån så är det helt okej. När beslutet om hur det ska gå till att komma vidare är taget, är känslan oslagbar.