Få pigga ögon med verso super eye serum
Mer naturligt hår

Få pigga ögon med verso super eye serum

Våra ögon speglar på många sätt hur vi mår. Är du trött och sliten syns det direkt på huden kring ögonen i form av påsar och rynkor. Du kan även få fina linjer och rynkor om huden är torr eller om du använder fel produkter.

Att gå omkring och se trött ut är inte speciellt kul och något du säkert gärna vill slippa. De goda nyheterna är att du absolut kan få en piggare blick med rätt åtgärder. Bland det första du bör göra är att införskaffa en bra ögonkräm eller ett serum. Många gillar Verso super eye serum som piggar upp och förebygger ålderstecken i huden kring ögonen. Den aktiva ingrediensen i serumet är retinol 8, en mycket kraftfull komponent som verkligen gör under.

Så applicerar du ögonserum rätt

För att du ska få ut mesta möjliga effekt av ditt ögonserum så gäller det att du applicerar det på rätt sätt. Det är väldigt viktigt att tänka på att huden kring ögonen är mycket tunn. Om du smörjer lika hårt som du kanske skulle göra på kroppen eller i resten av ansiktet, finns en risk att du skadar den tunna huden. Applicera istället en liten mängd av serumet under och ovanför ögat. Klappa därefter försiktigt in det med fingertoppen. Ditt ögas rörelser kommer sedan att göra att serumet sprids kring ögat utan att du behöver smörja.

När kan du se resultat?

Många köper ett ögonserum och förväntar sig ett omedelbart resultat. Visst kan serumet ha en lätt uppstramande effekt redan efter en användning, men precis som med all annan hudvård krävs regelbundenhet. Du bör alltså använda produkten regelbundet i några månader innan du kan se ett varaktigt resultat. Det är dock inte speciellt jobbigt eftersom det är behagligt att applicera serumet.

Andra saker du kan göra för att få piggare blick

Förutom att använda dig av serum för huden kring ögat kan du göra mycket annat i din vardag för att få en piggare blick. Var till exempel alltid noga med att tvätta av eventuell makeup när du går och lägger dig på kvällen. Makeup-rester kan annars irritera den sköra huden runt ögonen. Det är också viktigt att äta bra och dricka tillräckligt med vatten. Som nämndes i början av texten speglar våra ögon och vår hud hur vi mår på insidan. När solen gassar är det även viktigt att använda solskyddsfaktor. Solens strålar är nämligen en av de saker som sliter allra mest på vår hud.